Nieuws


Stadsboerderij varkensvlees verkrijgbaar bij uw slager

Lokaal, transparant en duurzaam.

Scharrel varkensvlees van Vlaardingse bodem.
woensdag 24 januari 2018

Vleeswaren van uw slager ook te koop bij uw supermarkt

Albert Heijn heeft ons als specialist opgenomen in zijn Streeckgenoten programma.

Onder "Streeckgenoten" op de deli-afdeling in uw supermarkt kunt u vleeswaren kopen die gemaakt zijn door lokale ambachtelijke slagers.

Zo vindt u momenteel onze cornedbeef, Vulcaan bierworst en gesneden gehaktballen bij uw Albert Heijn in Zuid Holland.

Daarnaast zijn enkele specials van ons ook verkrijgbaar bij Jumbo Wuijts op De Loper in Vlaardingen; zoals o.a. runder hachee, de "verslaving" spekjes, Limousin scharrel kogelbiefstuk en slagers gehaktballen.

woensdag 24 januari 2018

Winnaar verkiezing "De Lekkerste BalGehakt van Nederland 2016"

Culinaire Slagerij Wapenaar maakt lekkerste Bal Gehakt van 2016


 

Culinaire Slagerij Wapenaar in Vlaardingen heeft de Lekkerste gehaktballen. Hij won de eerste prijs in de landelijke wedstrijd "De Lekkerste BalGehakt van Nederland 2016" . TV-kok en schrijver Julius Jaspers riep Edwin Wapenaar, samen met broer Arno, op 10 oktober uit tot winnaar tijdens de prijsuitreiking op de VAS-beurs in Amsterdam.

De gehaktballen van Culinaire Slagerij Wapenaar winnen de titel de Lekkerste Bal Gehakt omdat deze hoog scoren op alle fronten. De jury lette onder andere op uiterlijk, geur en kleur, structuur, kruiding en natuurlijk op smaak. Daarnaast bestond de finaleronde uit een mysteryshopping, oftewel een consumentenaankoop, om te vergelijken of het winkelproduct van dezelfde kwaliteit is als het wedstrijdproduct.

persbericht op Nu.nl

persbericht in Vleesmagazine

radio interview met Gerard Ekdom NPO 3vrijdag 28 oktober 2016

Gaat u donderdag 19 mei mee op bezoek bij de Herefordrunderen?

Graag meer weten waar uw vlees vandaan komt?

 


Gaat u mee op bezoek bij de Hereford runderen in Maasland? U wordt om 12 uur verwacht voor een culinair 2-gangen verrassingslunch in restaurant Bavette (incl. een drankje en koffie/thee na). Daarna bezoekt u de runderen en krijgt u uitleg over de polder door veeboer Paul. Kosten voor dit bezoek zijn €25,- p/p.
U kunt zich in de winkel opgeven. Wij ontvangen u in Maasland. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om gezamenlijk met de fiets vanaf de slagerij te vertrekken om 11.20 uur.

woensdag 27 april 2016

Vlaardingse bakker en slager slaan handen in een!

Culinaire Slagerij Wapenaar en Kwaliteitsbakkerij Herwijer maken samen het lekkerste saucijzenbroodje en worstenbroodjes van Vlaardingen

zondag 29 november 2015
123456

Schrijf je nu in op onze Nieuwsbrief!!

Bekijk onze laatste aanbiedingen, nieuw assortiment en blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief.