Nieuws


Vlaardingse bakker en slager slaan handen in een!

Culinaire Slagerij Wapenaar en Kwaliteitsbakkerij Herwijer maken samen het lekkerste saucijzenbroodje en worstenbroodjes van Vlaardingen

zondag 29 november 2015

 

Herweijer Kwaliteitsbakkers en Culinaire Slagerij Wapenaar hebben de ambachtelijke handen ineen geslagen met als resultaat een (h)eerlijke topproducten van Vlaardingse bodem. Neem  roomboter bladerdeeg en vakmanschap van de kwaliteitsbakker plus scharrel gehakt van de slager en een ambachtelijk Vlaardings saucijzenbroodje is geboren. Ook het Vlaardingse worstenbroodje mag er wezen. Gemaakt van scharrel gehakt in een heerlijk ambachtelijk gemaakt broodje.

De twee bedrijven zijn al sinds jaar en dag een begrip in Vlaardingen en omstreken. Ambachtelijke familiebedrijven waar nog gewerkt wordt met veel liefde en passie voor het vak en de producten.

Herweijer Kwaliteitsbakkers staat voor  kwaliteit en klantvriendelijkheid.  Dit doen zij met een hecht team van vakbekwame bakkers en winkelpersoneel in drie Vlaardingse en twee Schiedamse winkels. Ze streven al sinds 1970 naar de beste kwaliteit brood en banket en gebruiken daarvoor uitsluitend hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten. Zo komt het meel uit Nederland , worden alle producten op ambachtelijke wijze meestal met de hand bereid. Dat proef je niet alleen maar het is ook een lust voor het oog.

Culinaire Slagerij Wapenaar is inmiddels al 60 jaar een (h)echt en ambachtelijk familiebedrijf met drie filialen in Vlaardingen, een eigen worstmakerij en een productieruimte.  Wapenaar heeft bewust gekozen voor scharrelvlees en is selectief met betrekking tot zijn leveranciers. Waar komt het vlees vandaan? Onder welke omstandigheden worden de dieren grootgebracht? Welk voer krijgen ze? Wat is het verhaal achter het vlees? Wijs of eigenwijs als ze zijn gaan ze niet af op gelikte verkooppraatjes van een leverancier. Liever bezoekt de slager zelf de coöperaties en boeren die het vlees leveren. Om met eigen ogen te zien wat de voorgeschiedenis is van het stukje vlees dat uiteindelijk op uw bord belandt.  ‘Bewust Lekker Eten’ is waar het bij Wapenaar om draait.

Vanaf 23 november 2015 zijn deze (h)eerlijke saucijzenbroodjes verkrijgbaar in alle filialen van zowel Herweijer als Wapenaar.  En de toekomst heeft nog meer lekkers voor u in petto: de kwaliteitsbakker en de meesterslager sluiten nauwe(re)  samenwerking in de toekomst voor het vervaardigen van mooie en (h)eerlijke producten zeker niet uit.

Print

Schrijf je nu in op onze Nieuwsbrief!!

Bekijk onze laatste aanbiedingen, nieuw assortiment en blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief.