Nieuws


Uw slager beste slager van Zuid Holland tijdens de verkiezing Slagerij van het Jaar 2011

Uw slager is woensdag avond 2 november j.l. bij de verkiezing “Slagerij van het Jaar 2011” als beste slagerij van Zuid Holland geëindigd en 6de van Nederland geworden.
donderdag 3 november 2011

Culinaire topsport met Erik van Loo

Culinaire topsport in Rotterdam

Rotterdam kan maar wat trots zijn op de drie Meesterslagers Rien Bezooijen, Arno Wapenaar en Willem Boon die de regio rijk is. Op woensdag 6 april 2011 hebben zij met hun vereniging in het kader van kennisoverdracht een kookclinic gevolgd bij topkok Erik van Loo van het Rotterdamse 2-sterrenrestaurant Parkheuvel. De slagers lieten zich inspireren door Van Loo om zodoende hun klanten te verrassen met nieuwe, uitdagende gerechten.
vrijdag 8 april 2011

Culinaire Slagerij Wapenaar met goud onderscheiden

Culinaire Slagerij Wapenaar heeft dinsdag 2 november veel prijzen in ontvangst mogen nemen

Culinaire Slagerij Wapenaar heeft veel gouden onderscheidingen in de wacht gesleept. De ‘gouden’ producten met een maximale score zijn: scharrel hachee, scharrel corned beef, scharrel runderrookvlees, kip-sesam wokschotel en Japanse vegetarische wokschotel.
woensdag 3 november 2010

Slager Wapenaar in duo-interview met Marianne Thieme

Het blad Nieuwe Revu nodigt voor de column ‘tegengas’ wekelijks een politieke partij uit voor een gesprek met een veronderstelde tegenpool.

Rond Pinksteren is Arno Wapenaar van Culinaire Slagerij Wapenaar uit Vlaardingen een gesprek aangegaan met Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren.
vrijdag 4 juni 2010

Culinaire Slagerij Wapenaar weer in de prijzen

Na het behalen van de titel “slagerij van het jaar” in 2008 heeft de Vlaardingse slager opnieuw prijzen gewonnen tijdens de internationale Slavakto-beurs vakwedstrijden in Utrecht.
maandag 28 september 2009
123456

Schrijf je nu in op onze Nieuwsbrief!!

Bekijk onze laatste aanbiedingen, nieuw assortiment en blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief.