Wij, als slager, hebben een super mooi beroep: wij mogen van het beste vlees de mooiste en lekkerste producten voor onze klanten maken. In ons geval is de hoge kwaliteit van het eindproduct het uitgangspunt. We ‘beknibbelen’ niet op ingrediënten en de kwaliteit ervan om uiteindelijk maar binnen de marge van een verkoopprijs te moeten blijven.

Gewoon een ècht lekkere gehaktbal. Punt. Niets meer en niets minder. Het klinkt simpel en dat is het is ook: gewoon goed vlees en kruiden zonder kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. De afgelopen jaren bestonden uit heel veel testen, afstemmen, ‘fine tunen’ en bijschaven tot het receptuur van Dè Wereldbal een feit was. Als slager zijn wij trots op deze bal.

Door aan wedstrijden mee te doen staven wij de kwaliteit van onze producten. Ze moeten aan de hoogste eisen voldoen en dat laten we graag door een onafhankelijke, deskundige jury toetsen. Met het receptuur van De Wereldbal hebben wij de prijs “De lekkerste gehaktbal van Nederland “* gewonnen.

De Wereldbal is verkrijgbaar in een verpakking van 12 stuks: naturel of in een jussaus. De Wereldbal smaakt heerlijk bij een Hollandse maaltijd, of warm op een broodje met pinda- of jussaus. Maar …

Verrassend anders kan natuurlijk ook! Waardeer deze kwaliteitsgehaktbal op tot een luxe-bal-gehak-concept. Als voorbeeld nemen we het broodje hamburger dat vroeger in de horeca bestond uit een zacht bolletje, een gefrituurde fabriekshamburger en een dot saus. Tegenwoordig zijn de meest lekkere en kwalitatief hoogwaardige  hamburgerconcepten verkrijgbaar met een andere marge dan waar ze vroeger voor verkocht werden.

Maak in uw zaak het verschil met De Wereldbal. Bijgaand treft u een aantal verrassende mogelijkheden met De Wereldbal aan die niet zullen misstaan op  uw lunch- of dinerkaart. Het zijn voorbeelden, waar u desgewenst nog  een eigen twist aan kunt geven.

Ballen in gastronoom bakken bestellen