Recept Truffel gehaktbal

Benodigdheden:
– Wereldbal gehakt
-open sandwich van Brioche brood
-2 gegrilde groene asperges
-2 uitgebakken plakken van pancetta en pastinaak
-40 gram mayonaise
-10 gram truffel tapenade
-Little gem sla

Bereiding

  1. Groene asperges besprenkelen met olie en zout . Even grillen of afbranden met een creme brulee brander .
  2. De pancetta krokant bakken. 5 minuten op 200 graden in de oven of tussen 2 siliconen matjes in een hete lucht oven op 120 graden tot de pancetta krokant is (ong. 1 uur)
  3. Pastinaak schillen en dun snijden op een mandoline/snijmachine en Frituren op 120 graden.
  4. Truffeltapenade mengen met mayonaise
  5. Beleg de plakken briochbrood met little gem en iets truffel mayo
  6. Warme bal in plakken op het broodje beleggen.