Onderscheidingen

Winnaar gouden slagersring 2018

De genomineerden voor de prestigieuze Gouden Slagersring 2018 zijn bekend. Een deskundige jury, onder leiding van Paul van Trigt, heeft uit de bijna 60 inzendingen vijf producten geselecteerd. De Gouden Slagersring wordt uitgereikt aan een slager die het meest vernieuwende product heeft bedacht.

Bekijk de video.

lekkerste gehaktbal van nederland

Culinaire Slagerij Wapenaar in Vlaardingen heeft de Lekkerste gehaktballen. Hij won de eerste prijs in de landelijke wedstrijd “De Lekkerste BalGehakt van Nederland 2016” . TV-kok en schrijver Julius Jaspers riep Edwin Wapenaar, samen met broer Arno, op 10 oktober uit tot winnaar tijdens de prijsuitreiking op de VAS-beurs in Amsterdam.

De gehaktballen van Culinaire Slagerij Wapenaar winnen de titel de Lekkerste Bal Gehakt omdat deze hoog scoren op alle fronten. De jury lette onder andere op uiterlijk, geur en kleur, structuur, kruiding en natuurlijk op smaak. Daarnaast bestond de finaleronde uit een mysteryshopping, oftewel een consumentenaankoop, om te vergelijken of het winkelproduct van dezelfde kwaliteit is als het wedstrijdproduct.

Lees hier het hele artikel op NU.nl

onderscheidingen product vakwedstrijden

Door de jaren heen zijn onze producten op nationale en internationale vakwedstrijden meerdere malen met goud onderscheiden. Wij doen regelmatig mee aan deze wedstrijden om de smaak en kwaliteit van onze producten te (laten) keuren. Zo weten niet alleen wij, maar ook u, dat onze producten aan de hoogste eisen voldoen.

De volgende producten hebben in de loop der jaren een gouden onderscheiding gehaald: scharrel rundvlees kroket, erwtensoep, scharrel runderhachee, scharrel leverworst, ambachtelijke scharrel beenham, scharrel gekookte worst, Limousin corned beef en Limousin runderrookvlees, lasagne della casa, gourmetschotel, party salade schotel, scharrel rookworst.

Slagerij met ster

In november 2014 wisten wij bij de wedstrijd Slager met Ster (de Michelinsterren voor slagers) het maximaal haalbare aantal van 3 sterren in de wacht te slepen. In heel Nederland hebben slechts 7 slagers de 3 sterrenstatus behaald.

Slagerij van het jaar

Onze manier van werken heeft ertoe geleid dat wij al vier maal finalist zijn geweest bij de verkiezing ”Slagerij van het Jaar” en in 2008 werden verkozen tot Beste Slagerij van Nederland.